fredag 14 oktober 2011

Modern Pensionsvalet

Jag tänkte börja med att berätta lite om Moderna Pensionsvalet och deras analysverktyg som jag använder flitigt. Jag gillar verkligen möjligheten att kunna ha bra kontroll över min PPM som ingår i den allmänna pensionen som vi ALLA någon gång ska få ut. Det dom flesta inte vet är att din pension ligger i fonder och att du har möjlighet att göra aktiva val baserat på hur börsen går och hur de olika marknaderna går.

Denna inblicken fick jag först när Moderna Pensionsvalet kontaktade mig och berättade lite om sjunde AP fonden och verkligen fick mig att inse att detta var någonting som jag borde ha koll på.

Jag kan därför säga att ni bör titta på er pension och hur ni kan vara mera aktiva med den då den sätter standarden för vad ni får ut när ni är 65 år gamla och krassliga.

5 kommentarer:

 1. My brother recommended I might like this website. He was once entirely right. This put up actually made my day. You can not consider just how much time I had spent for this info! Thank you!

  SvaraRadera
 2. Jag blev uppringd av Moderna Pensionsvalet, jag var skeptisk först men nu när jag fått ta del av deras tjänst måste jag säga att det var mycket enklare att förstå och ger mig en tydligare bild av min pension. Äntligen har jag förstått vad tjänstepension är dessutom.

  SvaraRadera
 3. HAHA, Roligt att läsa, blev kund hos Moderna Pensionsvalet för 3 månader sedan.

  SvaraRadera
 4. Låter ytterst intressant, skönt att slippa det tråkiga själv! Berätta mer, var vänder man sig för att få mer info om Moderna Pensionsvalet?? Jag som aldrig brytt mig börjar bry mig.. hahahha

  SvaraRadera
 5. Jag själv fick nys om moderna pensionsvalet via facebook, då en polare gillade deras sida. Detta är en kompis som alltid varit ointresserad av pension, så jag var tvungen att checka in deras hemsida.
  Ni som alltid varit ointresserade kolla in moderna pensionsvalet löjligt enkelt beskrivet, så man faktiskt kan göra ett enkelt val utan att behöva va en pensions specialist. Tack för en annars välskriven blogg och ha en bra helg.

  SvaraRadera