måndag 12 december 2011

Tjejen hoppade från Alecta till Moderna Pensionsvalet gällande pensionen!

Hej igen, sry att det dröjt ett tag men varit bortrest i jobb och kom hem igår lagom till tredje advent. Lite glögg och pepparkakor gjorde susen att komma in i lite julstämning. Har mycket roliga projekt på gång nu, och ska berätta lite mer om det senare, då allt är klart. Än sålänge ligger vi i ngr förhandlingar men det ska inte vara långt kvar. Som jag berättade förut är jag sen ganska kort tid tillbaka kund hos pensionsförvaltaren Moderna Pensionsvalet  . Efter ex antal månader så är jag faktiskt väldigt nöjd med deras nyhetsbrev som håller vad dem lovar samt också den lilla kontakten jag haft med deras kundtjänst som alltid svarar snabbt. Sånt gillar jag, så att man slipper sitta i kö i massa minuter utan det ska gå snabbt att få svar. Sen tycker jag också att portföljen jag blev rekommenderad också har utvecklats precis enligt plan. Dvs inte tappat i värde nu när det är så svajigt på så många ställen världen över. Utan istället har tillväxten faktiskt varit relativt god, vilket är kul att se. Så självklart har jag pratat gott om denna tjänst för vänner,bekanta och familj. Så idag hoppade faktiskt tjejen över från alecta   till moderna pensionsvalet. Hoppas hon upplever att dem är lika bra, det hon störde sig på hos alecta var att de är dåliga på att uppdatera henne om hur hennes pension går, plus att det alltid är väldigt lång väntetid när man ska kunna komma i kontakt med deras kundtjänst.
Det vi håller på nu med förutom jobb, är att julpynta för fullt. Eftersom vi varit bortresta ligger vi lite efter, men granen är inköpt och snart är säkerligen pepparkakshuset på plats. Sen har vi det jobbigaste köpa alla julklappar, vi båda har en relativt stor släkt så det kommer inte bli billigt direkt. Men å andra sidan så sker ju detta bara en gång om året så det är ju inte hela världen.

Kommer inom kort uppdatera er mer vad som händer med mina olika case som snart rullar igång för fullt, så håll ut.

Till dess får jag önska er en riktigt bra vecka

PS! Måste tipsa er om en schysst filmtjänst som jag missat, headweb.se  riktigt enkel tjänst som fungerar väldigt bra. Helt okej utbud också måste jag säga om exempelvis jämför med Voddler.